Tuinwerkzaamheden

Bent u toe aan iets anders? Wij kunnen uw gehele tuin veranderen, van begin tot eind.

Tuinaanleg
Hierbij kunt u denken aan formaat, stijl en uitstraling. Heeft u ideeën maar weet u dit geen vorm te geven? Er kan met u mee gedacht worden, zo kan er een tuin voor u uitgetekend worden, deze is gratis wanneer u de tuin door S. Van de Pol Dienstverlening laat aanleggen.

Boomverzorging
Het is belangrijk bomen veilig te snoeien, kappen en verzorgen. Het verwijderen van probleem takken is van groot belang. Bomen kunnen op verschillende manieren worden gekapt, boven de grond weg vrezen, afzagen of met wortel en al verwijderen.

Afscheidingen
Een passende erfscheiding kiezen om de juiste sfeer in uw tuin te creëren, hier zijn veel mogelijkheden in qua materialen en prijzen.

Bestrating
Een tegel, klinker of juist een combinatie hiervan is sfeerbepalend. Naast het straten worden een aantal stappen doorlopen , denk hierbij aan het afgraven van oude grond/grind, het aanbrengen van zand/drainerende laag.

Timmerwerk
Er kunnen verschillende timmerwerken in uw tuin gemaakt worden. Ook hierin is veel mogelijk, spreek uw wensen uit en er wordt met u meegedacht.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.